!! OBS KUN TIL TEST OBS !!
DENNE SIDE ER KUN TIL TEST. KØB KAN IKKE AFSLUTTES
Produkt kategorier
Velkommen til solsikken.dk
Hos Solsikken har vi de sidste 30 år dyrket både på friland og i drivhuse efter økologiske principper. Dermed har vi fået samlet en god portion erfaring og viden inden for området, så vi kan tilbyde gode og sunde planter og frø af høj kvalitet.

Vi fører et bredt udvalg i frø indenfor grøntsager, krydderurter og blomster. Derudover dyrker vi krydderurter og en del forskellige planter til drivhuset.

I menuen "Produkter" har du mulighed for at finde beskrivelser, planteoplysninger og anvendelsesmuligheder for alle vore frø, planter, tilbehør, gødninger og skadedyrsbekæmpelse.

Med venlig hilsen

Solsikken
V/ Karsten Bo Sørensen
Information
Afhentning af varer på Solsikken:
Kontakt os altid forud for aftale, hvis du ønsker at afhente varer på Solsikken, Linå, så du ikke risikerer at køre forgæves. Det hjælper os meget, hvis du bestiller varerne til afhentning på www.solsikken.dk, så vil vi kontakte dig om afhentningstidspunkt. Vi har desværre ikke kapacitet til at ekspedere fra Linå uden forudgående aftale.

Netbutikken er som sædvanlig altid åben, og bestillinger bliver ekspederet løbende. Vi kan anbefale, at man logger sig på som kunde med e-mail og kodeord fra start. 

Mails og telefon besvares året rundt.